Zece universitari merg cu naționala de tineret în Egipt

CSU din Suceava are nu mai puțin de nouă handbaliști convocați la echipa națională de tineret a României pentru meciurile amicale cu selecționata similară a Egiptului.

Este vorba de portarul Dragoș Podovei și de jucătorii de câmp Florin Drăgoi-David, Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu, Codrin Dascălu, Cătălin Zarițchi, Ştefan Armanu și Sorin Grigore.

Acestora li se adaugă coordonatorul centrului de copii și juniori al clubului sucevean, Vasile Boca, care activează la lotul de tineret al României ca antrenor secund, poziție pe care a ocupat-o în trecut și la naționala de juniori.

“Micii tricolori” s-au antrenat câteva zile la Izvorani, urmând ca în cursul zilei de joi să plece spre Egipt. “E o primă acțiune a lotului de tineret, cu generația de 2004-2005. Vom întâlni o națională foarte puternică, Egiptul fiind o țară în care handbalul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Astfel, începem pregătirile pentru calificările care ne așteaptă vara viitoare, cele pentru Campionatul European”, a precizat antrenorul secund al naționalei de tineret, Vasile Boca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close