Zece noutăţi

Stagiul de pregătire de la Poiana Negri regăşeste gruparea suceveană cu zece noutăţi în cadrul lotului. In contextul unui buget de austeritate, conducerea clubului de pe Areni s-a orientat în această iarnă spre ligile inferioare sau spre propria pepinieră in incercarea de consolidare a echipei.

Primele intăriri au venit de la Rapid Suceava, Florin Apetri, Claudiu Sevaciuc şi Marius Romaniuc schimbând cartierul pentru a-şi continua cariera la reprezentanta urbei din liga secundă. Oficialii “galben-albaştrilor” nu au ocolit nici filiera vasluiană de unde s-au pricopsit cu fundaşul Vasile Feraru (FC Vaslui) şi atacantul Adrian Dumitru (FC Bârlad), ultimul fiind in sezonul trecut golgheterul primei serii din cadrul Ligii a III-a.

Campionatul judeţean a oferit două soluţii, Florin Ailenii (Unirea Boroaia) şi Radu Tomescu (Viitorul Liteni) fiind foarte aproape de a face pasul spre matineu, în timp ce mult invocata intinerire a echipei s-a concretizat prin cooptarea in lotul mare a altor trei juniori: Valentin Prutean, Florin Corneanu şi Cătălin Golofca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Zece noutăţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*