Zece noutăţi la Rădăuţi

Bucovina Radauti s-a reunit astazi in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul de primavara al Ligii a III-a. La primul antrenament al anului, desfasurat pe stadionul Municipal, sub comanda noului staff tehnic format din Iulian Ionesi, Cristinel Ilisoi si Tudor Zaremba au fost prezenti nu mai putin de 24 de jucatori, exceptie facand doar mijlocasul Marius Pasaila, invoit.

Radautenii au avut extrem de activi pe piata de transferuri, reusind sa faca sase achizitii in pauza de iarna, este vorba de portarul Valentin Prutean si atacantul Marian Apostol, ambii revenind pe Municipal de la Bradul Putna, mijlocasul Dorel Grecu, imprumutat pana la finalul sezonului de la Rapid Suceava, mijlocasul Ionel Stoian, revenit de la Progresul Fratautii Vechi, atacantul Radu Lutac, adus de la Somuz Falticeni si juniorul Sebastian Vicol, venit de la Avantul Volovat.

Alti patru jucatori prezenti la reunire vor sustine in urmatoarea perioada probe de joc la Bucovina Radauti, este vorba de Alexandru Andrei, un fundas in varsta de 20 de ani venit de Dinamo Onesti, Cosmin Siretean, promovat de la echipa secunda, si fratii Valentin si Cristian Ursachi, care au jucat in trecut pentru colega de serie, Ceahlaul II Piatra Neamt.  La capitolul plecari, “galben-albastrii” s-au despartit in intersezon de patru jucatori, este vorba Negrut, Aghiorghiesei, Netbai si Botusan.

Primele zile destinata reacomodarii la efort, dupa care, de luni, incepe greul pentru jucatori: doua antrenamente pe zi in regim de semicantonament la Radauti.

Gruparea radauteana va juca in intersezon meciuri amicale cu Rapid Suceava (4 februarie), Somuzul Preutesti (6 februarie), FCM Dorohoi (14 februarie), Aerostar Bacau (18 februarie, la Piatra Neamt), Bucovina Pojorata si Cetatea Targu Neamt.

Clasata pe un modest loc 9 in clasamentul seriei, Bucovina Radauti incepe returul pe data de 7 martie, cu un meci pe teren propriu in compania celor de la CSM Pascani.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Zece noutăţi la Rădăuţi"

  1. Dorel Grecu este cea mai buna achizitie pana acum.

  2. ce antrenori sunt astia?unde-i taranul hot din dorohoi,burlacu?mutule ce bani faceam cu tine la pariuri.unde esti burduhanosu-le?ia-l te rog si pe timpitul de frate-tu cu tine,ca nu ajunge unul!

  3. Stai langa Ionesei ca faci mai multi bani la pariuri, asta e belea pentru echipa.

  4. ce pariuri la liga a 3 :)))))=)))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*