Zece medalii sucevene la naționalele de marș

Atletii suceveni au cucerit zece medalii la Campionatul National de mars ce a avut loc duminica la Timisoara.

Elisabeta Chirila si Stefan Cimpoies, ambii pregatiti de antrenorul Radu Mihalescu la CSM Suceava, au obtinut biletele de calificare la Balcaniada din Turcia, dupa ce au devenit campioni nationali la juniori II.

Daniela Tanase a cucerit doua medalii de argint la junioare I, una la individual si alta cu echipa, alaturi de coechipierele sale, Bianca Pîrghie si Ioana Boca.

Aceeasi performanta a fost reusita de CSM Suceava si proba pe echipe a junioarelor II, concurând în componenta Elisabeta Chirila, Corina Malos si Ionela Flocea.

CSM Suceava a punctat si la nivel de tineret si seniori, prin sportivii pregatiti de Silviu Casandra. Cosmin Craciun (foto) a devenit campion national, la tineret, în timp ce Iulian Hasna a luat medalia de bronz, la fel ca si echipa de seniori formata din Catalin Suhani, Cosmin Craciun si Iulian Hasna.

LPS-CSS Suceava a cucerit doua medalii de bronz prin echipa feminina U18, formata din Stefan Horodnic, Nicoleta Scheuleac si Ioana Stefanov, precum si prin cea de copile I, in componenta Alessia Pintrijel, Maria Bistricean , Mara Bistricean si Antonia Sfabu.

Fetele de la LPS sunt pregatite de Daniela Cojocaru, Iustin Tatarau si Ovidiu Morosan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *