Zboară cu parapanta!

Cumullus Suceava a început înscrierile pentru cursurile de parapanta si motoparapantă pentru începători.

Cursurile se adresează tuturor persoanelor care au peste 16 ani si cu o bună condiţie de sănătate fizică si psihică. Acestea se vor desfăsura pe toată perioada anului fără zăpadă (lunile martie-octombrie), cursantii beneficiind atât de pregătire teoretică, cât si practică. Scoala de zbor beneficiază de numeroase resurse materiale, informationale si logistice pentru instruirea participantilor la curs. Prioritatea activitătii de instruire o reprezintă în primul rând siguranta si securitatea tuturor persoanelor implicate în activitatea de zbor precum si obtinerea de performante sportive, instruirea noilor elevi făcându-se cu echipamentul scolii.

În cadrul cursului, pe lângă pregătirea teoretică si practică, va fi organizată si o tabără de zbor la Costinesti. Cursul va începe pe data de 19 Martie 2011, începând cu ora 10:00 în sediul scolii. Pentru pilotii care au absolvit deja un curs, Cumullus va organiza un altul mai avansat ce se va finaliza cu o tabarp de zbor la Arad. În cadrul acestui curs se va urmări aprofundarea tehnicilor deja dobândite precum si executarea în conditii de maximă sigurantă de zboruri la mare înăltime si cu un grad mai ridicat de dificultate.

Pentru acei care nu s-au decis să urmeze un curs, Cumullus organizează sesiuni demonstrative de pregătire, rolul acestora fiind acomodarea participantilor cu echipamentul de zbor, cu notiunile de meteorologie, dar si cu tehnicile specifice acestui sport. Aceste sesiuni sunt gratuite. Cumullus organizează de asemenea zboruri tandem, de agrement (în dublă comandă), garantand o senzatie unică, în conditii de sigurantă.

Sursa: OrasulSuceava.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Zboară cu parapanta!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*