Zaremba, în probe la Rapid

Bogdan Tudoreanu are incepand de astazi doi jucatori noi la antrenamentele Rapidului, este vorba de fundasul Constantin Ferariu si de mijlocasul Tudor Zaremba. Daca fostul capitan al Sportingului a batut deja palma cu conducerea clubului „ceferist”, anuntand ca vine sa puna umarul la salvarea echipei de la retrogradare, play-makerul celor de la Bucovina Radauti urmeaza sa ramana sau nu pe Areni in functie de evolutiile pe care le va avea in meciurile de pregatire.

Cu Ferariu am batut deja palma, iar pe Zaremba ramane sa-l vedem la joc in vreo doua meciuri amicale. Daca va confirma, intentionam sa-l oprim si pe el in lotul pentru retur”, a precizat Bogdan Tudoreanu. Antrenorul a anuntat ca, pana la reluarea campionatului, va mai renunta la trei-patru dintre jucatori aflati in acest moment la antrenamentele “ceferistilor”. “Vrem sa ramanem cu 22 de jucatori, pentru ca nu ne permitem sa tinem mai multi din punct de vedere financiar. Cei care nu vor intra in vederile noastre vor fi cedati la Sporting sa mai acumuleze ceva meciuri in picioare pana la vara”, a mai spus “Ted”, care a precizat ca rapidistii mai sunt in discutii pentru achizitionarea unui atacant.

In alta ordine de idei, Daniel Balan s-a prezentat astazi la reunirea celor de la Universitatea Craiova, grupare cu care fundasul sucevean a apucat sa semneze in aceasta iarna un contract valabil pe un an si jumatate. Amânata cu o saptamâna, reunirea echipei patronate de Adrian Mititelu a avut loc direct la Policlinina pentru Sportivi din Craiova, unde jucatorii au efectuat astazi vizita medicala.

Echipa rapidista si-au schitat in mare parte si calendarul meciurile de pregatire. Bogdan Tudoreanu vrea sase meciuri test, patru dintre acestea fiind deja fixate.

Program amicale:
1 februarie: Rapid Suceava – Sporting Suceava
8 februarie: Rapid Suceava – adversar necunoscut
12 februarie: Rapid Suceava – adversar necunoscut
16 februarie: FC Pojorata – Rapid Suceava
19 februarie: FC Pojorata – Rapid Suceava
22 februarie: FCM Dorohoi – Rapid Suceava

Rapid incepe sezonul de primavara al Ligii a II-a pe data de 1 martie, la Berceni.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Zaremba, în probe la Rapid"

  1. semeghin mai este la rapid ? rugam gazeta sv daca stie sa ne spuna si noua ! multumim!

  2. Seme a fost azi pe la stadion, dupa antrenament, sa discute cu Moldovan.

  3. Radautiul e pe copca.Imi pare rău.

  4. prin plecarea lui balan si fl.plamada cred ca am slabit foarte tare in aparare ! din lotul actual in aparare cu seme si ferariu oare ce jucatori ar mai face fata ca sa avem cat de cat o linie de fundasi buna ?

  5. o zi a stat Zaremba la Rapid! pacat ca nu e lasat de Radauti ca sa joace in liga 2 ! cel mai tragic e pentru Rapid fiindca cu plecarile lui FL.Plamada, Cainari , Balan echipa a slabit in valoare! e bine ca a venit Ferariu dar e prea putin daca se vrea ca sa nu retrogradam ! culmea e ca conducerea Rapidului nu-i in stare de-a mai aduce macar 3jucatori mai buni !ne-ar mai trebui in aparare langa Ferariu , Semeghin si Bagu un fundas, la mijloc Velescu , Sumanariu , un mijlocas in locul lui Cainari (un nr 10 bun ) plus un junior Cerlinca sau altul si in atac Ionesi si Negru si obligat mai trebuie un atacant bun ! dar oare sunt in stare domnii Moldovan si Clim de-a aduce jucatori ?

  6. Suceava in tur a suferit in defensiva.Acolo este nevoie in primul rand de un antrenor cu experienta si apoi de jucatori buni in defensiva si la inchidere.

  7. SIMPLU OBSERVATOR | 30 ianuarie 2014 at 23:01 | Răspunde

    de la bun inceput va spun ca nu am nicio treaba sau „partipris” cu noua sau vechea conducere de la radauti.doar constat cu regret ca schimbarea din vara nu a fost de bun augur.rezultatele,jocul,nr de spectatori si atmosfera de la meciuri nici nu se compara cu anul trecut.sunt un suporter si atit,dar din retur voi fi unul in minus pt radauti.conducatorii nu au gestionat bine situatia si nu au profitat de parcursul bun(spre f bun) de anul trecut.probabil ca daca vom retrograda vor mai trece f multi ani sa mai avem echipa ca anul trecut la radauti.dupa rezultate se vede f bine cine a gresit.PACAT

  8. luati-l pe fundasul Tepes de la ceahlaul piatra neamt la rapid cfr suceava ! are 23 de ani si e liber de contract ! rapidul are nevoie de fundasi !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*