Weekend plin de medalii

Weekendul trecut a fost unul plin de medalii pentru atletii suceveni. Tonul a fost dat la Bucuresti, in cadrul etapei intai a Campionatului National pentru juniori II, competitie unde sportivii cluburilor sucevene au urcat in opt randuri pe podiumul de premiere. Performerele au fost Andreea Bucatariu si Simona Caziuc, ambele de la LPS Suceava, care s-au impus in probele de 5.000 de metri, respectiv 800 de metri.

In alte trei ocazii, atletii cluburilor sucevene au terminat pe locul secund prin humorenii Elena Strutinschi si Sebastian Ursachi, ambii obtinand argintul in proba de 800 de metri, si aceiasi Simona Caziuc, sosita a doua in cursa de 400 de metri. Pe ultima treapta a podiumului au urcat Mircea Vijiila (CSS Gura Humorului), la 5.000 de metri, Andreea Bucatariu (LPS Suceava) si Ioan Augustin Benta (CN “Nicu Gane” Falticeni), ultimii doi in proba de 3.000 de metri.

Intr-o alta reuniune atletica desfasurata la Zalau, sub numele de Crosul “Ziua Sportului Tenaris Silcotub”, atletii de la CSM Dorna Vatra Dornei au urcat in patru randuri pe podiumul de premiere prin: Andrei Leanca, care a castigat proba de 10 kilometri rezervata juniorilor, Paula Alina Vantu, care s-a impus in cursa feminina de 3 kilometri la categoria copii, Claudiu Daniel Mihaescu si Alexandru Miron, care au sosit pe primele doua locuri in proba masculina de 3 kilometri pentru copii.

In fine, alti patru atletii suceveni au urcat sambata pe podiumul de premiere la Campionatele Universitare de la Cluj. Catalin Suhani (foto) a câstigat proba de 10 kilometri mars, Ioana Agapi s-a impus in proba feminina de 5 kilometri mars, in fata colegei sale Alina Onofrei, in timp ce Ilie Ratundu s-a clasat al treilea in proba castigata de Suhani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Weekend plin de medalii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*