„Vrem sa ne facem jocul”

Managerul formatiei Bern Muri, Daniel Weber, a declarat pentru GazetaSV imediat dupa sosirea la Suceava ca echipa sa este pregatita sa-si faca jocul si sa castige: “Ne stim jocul, vrem sa-l facem si sa castigam. Miercuri am avut meci, iar miercurea ce vine vom juca din nou in campionatul intern elvetian, dar trebuie sa facem fata. Si Suceava are un program incarcat, dar spre deosebire de noi, are in componenta doar jucatori profesionisti.

Din pacate, nu avem multe informatii despre echipa gazda. Stim ca este o echipa puternica, ce practica un handbal rapid si de calitate. Spre deosebire de Bacau, nu se evidentiaza prin individualitati, ci este o putere datorita unitatii grupului. Sper ca publicul prezent in sala sa asiste la un spectacol interesant la finalul caruia sa iesim castigatori. Indiferent care va fi soarta partidei, cred ca meciul decisiv este cel care va avea loc in Elvetia. Oricum, romanii sunt foarte puternici cand joaca acasa “.

Handbalistii elvetieni au facut un antrenament usor aseara imediat dupa ce au ajuns in Suceava, urmand ca in aceasta dimineata sa efectueze un antrenament normal. Duminica la amiaza, autocarul clubului sucevean ii va duce la Bucuresti, de unde vor lua avionul spre Elvetia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Vrem sa ne facem jocul”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*