Vrea Suceava în finală!

Antrenorul echipei Stiinta Bacau, Gabriel Armanu, a marturisit ca doreste o finală europeană între Suceava şi Ştiinţa.Tehnicianul bacauanilor este conştient de importanţa meciului de sambata şi spune că diferenţa va fi făcută de către valorile de moment ale jucătorilor.

“Cele două echipe se cunosc foarte bine, au jucat şi în campionat dar şi în meciurile amicale. Cu siguranţă meciul va fi unul foarte disputat, diferenţa fiind făcută pe final de meci de către valoarea de moment a jucătorilor. La Suceava, trebuie să încercăm să anihilăm acţiunile lui Bibirig din atac, este un jucător foarte valoros şi prin venirea sa la echipa bucovineană consider că a adus un plus de experienţă. De altfel, echipa din Suceava este formată din jucători tineri, care se cunosc de mult timp “ a declarat antrenorul Stiintei Bacau.

Prezenţa adversarelor de sâmbătă în sferturile Challenge Cup nu poate decât să-l bucure pe antrenorul moldav: “Mă bucur că atât noi, cât şi echipa din Suceava am ajuns în sferturile cupelor europene. Ne-am calificat la limită în Challenge Cup şi nici în campionat nu avem un parcurs bun, trecem printr-un moment mai puţin favorabil. Doresc să ajung cu echipa până în finala Challenge Cup, dacă ar fi să fie cu Suceava cred că este cu atât mai frumos cu cât ochii nu sunt aţintiţi atât de mult asupra provinciei ”.

sursa: Obiectiv de Suceava

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *