Vrea să se impună la Botoşani

Dupa jumatate de an in care a evoluat sub forma de imprumut la Rapid Suceava, fundasul Florin Plamada a revenit din aceasta iarna la FC Botosani, acolo unde vrea sa se impuna ca titular. “De când am plecat la Suceava, principalul meu gând a fost sa dau tot ce e mai bun si sa revin la Botosani. Am de demonstrat câteva lucruri. Ma simt foarte bine, am jucat toate meciurile în Liga a II-a. Concurenta este mare aici dar eu sunt mai puternic”, a spus suceveanul Florin Plamada.

Fostul capitan de pe Areni are sanse mari sa prinda lotul cu care Leo Grozavu va ataca sezonul de primavara al Ligii I, mai ales ca tehnicianul botosanenilor a renuntat la serviciile a sapte jucatori, este vorba de Dragos Petrache, Casian Maghici, Dudu Druga, Marian Tanasa, George Taban, Razvan Radu si Ionut Matei.

Florin Plamada se antreneaza incepand de ieri sub comanda lui Leo Grozavu, iar de saptamana viitoare va pleca cu echipa botosaneana in primul cantonament din aceasta iarna, stagiu ce va avea loc la Baile Felix. Daca in cazul lui Florin, conducerea botosanenilor s-a folosit de o clauza contractuala pentru a-l readuce inca din aceasta iarna pe Municipal, nu acelasi lucru s-a intamplat cu Ionut Plamada, atacantul sucevean fiind lasat sa joace in continuare pentru Rapid Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vrea să se impună la Botoşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*