Vornicu votează cu Sporting

Preşedintele Comisiei pentru turism, tineret şi sport din cadrul Consiliului Local al municipiului Suceava, Corneliu Vornicu, fostul viceprimar al municipiului Suceava în mandatul lui Marian Ionescu, este unul dintre principalii păpuşari care trag sfori în favoarea celor de la Sporting Suceava.

Surse bine informate din cadrul Primăriei municipiului Suceava au declarat că preşedintele comisiei care va împărţi banii pentru sport militează ca banii pentru fotbal să ajungă în conturile clubului Sporting Suceava. Pe lângă lângă lobby-ul lui Corneliu Vornicu, conducerea CS Sporting Suceava mizează şi pe buna relaţie cu actualul viceprimar Lucian Harşovschi, care ar putea influenţa distribuţia banilor destinaţi fotbalului sucevean.

Unul dintre motivele pentru care fostul membru în Consiliul de Administraţie al FC Cetatea încearcă să tragă spuza pe turta CS Sporting este faptul că fiul său, Adrian Vornicu, este înregimentat la clubul condus de Ciprian Anton.

Unul dintre obiectivele conducerii de la Sporting este sa tergiverseze licitaţia pentru alocarea fondurilor nerambursabile de la primărie pana în vară, când, în eventualitatea unei promovări, Anton şi compania va putea licita de pe aceleaşi poziţii de forţă cu Rapid Suceava.

De altfel, Corneliu Vornicu nu a ratat nicio ocazie de a critica clubul Rapid. În ultima lună a anului trecut, latifunadiarul din zona Metro era nemulţumit de prestaţia ceferiştilor.

„Toate ramurile sportive au adus mandrie Sucevei, cu exceptia fotbalului a carui calitate lasa in continuare de dorit” – Corneliu Vornicu, 14 decembrie 2010.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vornicu votează cu Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*