Vor testa un portar bătăuș

Rapid Suceava este pe cale sa faca o noua mutare pe piata de transferuri in perspectiva luptei pentru promovare. Gruparea “ceferista” intentioneaza sa-si intareasca postul de portar prin aducerea lui Andrei Preda, un goalkeeper de 22 de ani care a mai aparat in trecut buturile echipelor Universitatea Craiova si Farul Constanta. Potrivit conducerii tehnice a rapidistilor, jucatorul este asteptat sa ajunga pe Areni in cursul zilei de maine, urmand sa debuteze in tricoul “alb-visiniilor” in amicalul de vineri cu Csm Pascani.

Oltean la origine, Andrei Preda a tinut anul trecut prima pagina a ziarelor de sport, dupa ce a devenit primul jucator din Romania interzis pe stadioane timp de un an de zile, in urma unui confilct cu jandarmii in timpul meciului dintre “U” Craiova si Dinamo. Suporter infocat a gruparii oltene, Andrei Preda a fost implicat atunci in incidentele provocate de ultrasii din Banie, fiind retinut si amendat de catre jandarmi.

In palmaresul fotbalistului figureaza si o bataie aplicata unui ziarist craiovean. Incidentul a avut loc in urma cu aproape trei ani, cand Andrei Preda – poreclit “Gogoasa” – i-a aplicat o corectie unui jurnalist de la cotidianul “Editie Speciala”. Fotbalistul a dat peste jurnalist intr-un magazin si dupa ce l-a injurat pe acesta si pe patronul Adrian Mititelu, lucrurile au degenerat, gazetarul alegandu-se cu un ochi vanat.

In eventualitatea in care va confirma asteptarile, Andrei Preda ar fi cel de-al patrulea transfer bifat de echipa rapidista in aceasta iarna, dupa Mircea Negru (Sporting Suceava), Claudiu Velescu (Dunarea Galati) si Sacha Marinkovic (Politehnica Iasi). Lista de achizitii ar putea fi completata de mijlocasul Natanel Paval (Politehnica Iasi), in functie si de pretentiile financiare pe care le va inainta conducerii “ceferistilor”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor testa un portar bătăuș"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*