Vor testa un internaţional

CSU Suceava va testa in urmatoarele zile un tanar handbalist de la Centrul de Excelenta de la Sighisoara, este vorba de Vasile Balan, un coordonator de joc in varsta de 19 de ani, care a mai evoluat in orasul natal pentru LPS Piatra Neamt, iar in turul actualului sezon al fost legitimat in Liga Nationala la CSM Bucuresti, grupare pentru care a marcat un singur gol. Coleg de generatie cu Gabriel Burlacu, handbalistul nemtean face parte din lotul national de tineret al Romaniei si e asteptat sa ajunga pana vineri seara sub comanda antrenorului Razvan Bernicu.

De altfel, tehnicianul “studentilor” a programat pentru sambata dimineata, de la ora 10.00, in sala LPS, un joc-scoala intre componentii lotului sucevean. “Am inceput deja antrenamentele specifice cu mingea, iar sambata vom organiza un joc intre noi. Cu aceasta ocazie vrem sa-l vedem si pe Balan la joc”, a precizat antrenorul Razvan Bernicu. Prin venirea lui Daniel Balan, numarul jucatorilor din lotul echipei locale de handbal se ridica la 22. Razvan Bernicu va renunta insa la trei-patru nume dupa turneul de meciuri amicale de la Calarasi: “Dupa acest turneu vom definitiva lotul. Vor ramane in jur de 18 jucatori”.

Intre 16 si 18 ianuarie, CSU Suceava va participa la Cupa Unirea de la Calarasi, un puternic turneu amical, la care, pe langa echipa gazda, vom mai fi prezente Stiinta Bacau si Dinamo Bucuresti. Toate întâlnirile turneului de la Calarasi vor fi transmise în direct de postul Digi Sport. Echipa suceveana va debuta in competitie joi, de la ora 18.45, contra lui Dinamo, vineri, de la ora 16.00, va infrunta gazdele de la CSM Calarasi, iar sambata, de la ora 10.30, va da piept cu vicecampioana Stiinta Bacau. Cu ocazia turneului de saptamana viitoare, “studentii” se vor intalni si cu fostii lor colegi de echipa de la Suceava, Adrian Chirut, Razvan Gavriloaia si Adi Mitrea.

In alta ordine de idei, conducatorii echipei locale de handbal sunt in asteptarea unui raspuns oficial in privinta celor doua memorii depuse recent la FRH, memorii prin care “studentii” solicita anularea deciziei prin care au fost penalizati cu un punct dupa meciul cu Stiinta Bacau. “Noi am depus doua memorii, iar in discutiile telefonice pe care le-am avut cu oficialii Federatiei, acestia ne-au dat dreptate. Acum asteptam o hartie oficiala sau macar sa afiseze rezultatul din teren pe siteul FRH si sa primim punctul inapoi”, a precizat Razvan Bernicu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *