Vor să-şi impună jocul

În primul meci oficial din acest an, Universitatea va primi sâmbătă vizita formaţiei CSM Ploieşti. Chiar dacă înfruntă o nou-promovată, handbaliştii suceveni promit că se vor mobiliza exemplar pentru această partidă.

Portarul George Şelaru este de părere că jocul cu prahovenii nu va fi atât de uşor pe cât se aşteaptă suporterii: “Toată lumea spune că meciul de sâmbătă va fi usor şi trebuie să îl câştigăm pentru că jucăm cu o echipă nou-promovată. Domnul Bibirig ne-a avertizat, însă, că ei joaca foarte bine după perioadele de pauză. Sperăm sa ne facem jocul nostru, să nu le dăm nicio speranţă şi să câştigăm lejer.”

Florin Acatrinei este şi el moderat în declaraţii înaintea reluării Ligii Naţionale. Interul dreapta al Universităţii a atras atenţia că oaspetii au în lot câţiva jucători experimentaţi.

“Ne aşteaptă un meci greu, contra unor jucători cu multă experienţă, atât în Liga Naţională, cât şi în Liga Campionilor. Chiar şi asa, nu cred că ne vor pune probleme pe terenul nostru. Noi trebuie să ne facem jocul în viteză şi avem prima şansă, mai ales că suntem acoperiţi bine în poartă după venirea lui George Şelaru. Speram să începem cu dreptul acest an”, a spus Acatrinei.

Extrema Răzvan Gavriloaia consideră că Universitatea nu ar trebui să aibă emoţii contra echipei din Ploiesti, atâta timp cât îşi va impune jocul.

“Este un meci care n-ar trebui să ne sperie, dar nici nu trebuie să fim prea comozi. Este genul de joc care se câştigă prin concentrare maximă. Ploieştiul este o echipă care se bazează mult pe experienţă şi astfel îţi dau o stare de relaxare uneori. Noi trebuie să contracarăm cu atuurile noastre: viteza şi apărarea foarte bună”, este de părere Gavriloaia.

Pentru meciul de la sfârşitul acestei săptămâni singurul jucător incert este Mădălin Ţuţu. Universitatea Suceava si CSM Ploiesti se vor confrunta sambata, de la ora 11:00, intr-un meci contand pentru etapa a 12-a. Partida va fi arbitrata de catre valcenii Danulet si Iordache.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să-şi impună jocul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*