Vor să lege a treia victorie

Rapid Suceava incearca sa lege a treia victorie la rand in meciul pe care il sustine maine, cu incepere de la ora 18.00, pe terenul celor de la Farul Constanta, in cadrul etapei a VIII-a din play-out-ul Ligii a II-a. “Trebuie sa confirmam forma buna din ultimele doua meciuri si sa castigam la Constanta. O victorie contra Farului coroborata cu un rezultat favorabil gazdelor in meciul de la Buzau ne-ar asigura in proportie de 80% ramanerea in Liga a II-a. Nu ne asteapta insa un meci usor. Constantenii nu mai au nimic de pierdut, vor juca dezinvolt si ne pot pune probleme”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Delegatia “ceferistilor” va face noua ore pana la Constanta, iar tehnicianul Bogdan Tudoreanu a precizat ca Semeghin si compania nu se vor mai intorce la Suceava dupa meciul de maine, “alb-visiniii” urmand sa ramana in sudul tarii pana sambata, cand au de jucat un meci decisiv la Braila. Rapidistii nu au probleme de efectiv, lotul deplasat pe litoral numarand 20 de jucatori, inclusiv Vlad Stanescu.

Programul etapei a VIII-a din play-out:
Dunarea Galati – Unirea Tarlungeni
Farul Constanta – Rapid Suceava
Gloria Buzau – CF Braila

In precendentele trei meciuri directe dintre Rapid CFR Suceava si Farul Constanta, de fiecare data au castigat gazdele. A fost 3-0 si 2-0 pe Areni si 1-0 pe malul marii.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Vor să lege a treia victorie"

  1. De liga 3 nu mai scrieti nimiv.poate ati uitat ca a fost aZi etapa

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*