Vor sa joace finala

Dupa testul din orasul lui Bacovia, delegatia suceveana a plecat spre Odorheiul Secuiesc, acolo unde, timp de doua zile, va participa la Cupa Harghitei. Universitatea a debutat in cadrul turneului in aceasta dimineata, cand a intalnit, cu incepere de la orele 10.00, formatia Pandurii Targu Jiu.

Antrenorul Leonard Bibirig spera ca Universitatea sa dispute finala turneului in compania gruparii harghitene: “Mergem la acest turneu cu gandul de a ne imbunatati jocul, dar si cu intentia de a scoate si rezultate pozitive. Ne dorim, ca duminica, sa jucam finala competitiei cu HC Odorhei.”

Tehnicianul “studentilor”, Leonard Bibirig a deplasat la Cupa Harghitei un lot de 16 jucatori, in care se regaseste si portarul Bogdan Pralea, proaspat revenit de la Campionatul Mondial din Suedia. Singurul handbalist din lotul primei echipe lasat acasa este interul Sergiu Zvanciuc, care acuza o entorsa.

Pana la reluarea campionatului Ligii Nationale, Universitatea va mai disputa o ultima partida amicala in compania celor de la Stiinta Bacau, intalnirea fiind programata pe data de 4 februarie, intr-o locatie ce va fi stabilita de comun acord de oficialii celor doua cluburi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor sa joace finala"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*