Vor să fie scoşi de la pariuri

Rapid Suceava face parte din grupul exclusivist al cluburilor care evolueaza la matineu ce au solicitat recent Federatiei Romane de Fotbal scoaterea meciurilor din Liga a II-a din grila caselor de pariuri.

Gruparea suceveana a facut aceasta cerere ca urmare a numeroaselor scandaluri in care a fost implicata in acest sezon, ultimul fiind iscat dupa meciul cu ACS Berceni, in care “ceferistii” au intors scorul in repriza a doua de la 0-2 la 3-2.

Pentru a scoate meciurilor din Liga a II-a de la pariuri era necesara mandatarea Federatiei de catre cluburile participante pentru a solicita acest lucru. Astfel, in data de 12 martie, reprezentantul echipelor de Liga a II-a in Comitetul Executiv al FRF, Auras Brasoveanu, lansa un apel catre colegii de esalon în care spunea ca “toate cluburile din Liga a II-a sunt invitate ca pâna luni sa trimita în scris catre FRF o adresa prin care mandateaza Federatia ca, în numele lor, sa faca demersurile legale privind procedura de interzicere a listarii jocurilor din Liga a II-a la pariuri. Speram ca aceasta problema sa fie rezolvata pâna la începerea play-off-ului si play-out-ului, astfel ca aceste meciuri sa nu mai ajunga la pariuri. Insist pe lânga colegii sa trimita acest mandat catre FRF pâna luni”.

Desi play-off-ul si play-out-ul incep sambata, pana in acest moment, la demersul lui Auras Brasoveanu au trimis hartie catre FRF doar 4 dintre cele 20 de cluburi care mai activeaza in Liga a II-a, Rapid Suceava, Farul, CS Balotesti si FC Olt Slatina.

Datele oficiale venite de la Federatie sunt ca doar patru echipe au trimis hârtie. În afara de Farul, au mai fost Rapid Suceava, Balotestiul si Slatina. O sa am o discutie cu toata lumea la Adunarea Generala a FRF si am sa le cer din nou sa trimita. Ar fi fost ideal sa prindem play-off-ul si play-out-ul, pentru ca aceste meciuri sa nu mai fie listate la pariuri”, a declarat Auras Brasoveanu.

Domne, Federatia sa faca demersurile pentru a scoate de la pariuri meciurile noastre, ca nu se mai poate. De cate ori castigam, hop si scandaluri cu pariurile!”, rabufnea antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu, provocat de reporterii de la Gazeta Sporturilor, dupa meciul din 7 martie cu ACS Berceni.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Vor să fie scoşi de la pariuri"

  1. daca se scot meciurile din liga 2 de la pariuri , in anul urmator se desfinteaza campionatul 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*