Vor să aducă Steaua pe Areni

Este oficial. Rapid Suceava va trebui să învingă Cetatea Târgu Neamţ pentru a aduce o echipă de Liga I pe „Areni”. Conform programului fazei a 5-a din Cupa României, făcut public astăzi de Federaţia Română de Fotbal, „ceferiştii” urmează să înfrunte formaţia neamţeană marţi, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe terenul „Cetate” din Târgu Neamţ.

„În Cupa României sunt cele mai mari surprize, dar eu sper că vom reuşi să trecem şi de jocul următor şi să aducem o echipî de Liga I la Suceava. Cetatea Târgu Neamţ este o echipa mai puternică decât Miroslava, bine aşezată în teren şi care are în componenţă jucători buni. Mi-aş dori să vină o echipa titrată pe Areni ca să fie stadionul plin, pentru că nu cred ca reusim noi să luăm Cupa”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, în cadrul ultimei ediţii a emisiunii Fair Play.

Atacantul Marius Matei a mărturisit că nu simpatizează cu nicio echipă din România, dar pentru spectacol şi-ar dori ca pe stadionul „Areni să vină Steaua Bucureşti.

„Eu unul mi-o doresc pe cea mai bună, Steaua, Petrolul sau Astra, dar orice echipa din Liga I este de certă valoare. Ca şi efect, cred că Steaua ar fi cea mai potrivită pentru că are cei mai mulţi susţinători şi cam peste tot unde joacă stadionul este plin. Eu n-am nicio simpatie pentru vreo echipă. Într-un singur an mi-am dorit efectiv să câştige cineva campionatul, atunci când a câstigat Urziceniul. Erau acolo câţiva jucători cu care mă cunoşteam bine şi preparatorul fizic cu care lucrasem la Botoşani. Era acea echipă mică care dădea peste cap toate pronosticurile”, a spus Matei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

    1. Adica vrei sa zici ca marea ta echipa de suflet nu e sustinuta de „tarani”? Cred ca echipele de la noi ar fi mult mai multumite sa fie sustinute de „tarani” si nu de oligofreni ca tine care zbiara in nestire. Inteligentilor, chiar ati uitat ce inseamna sportul si competitia sportiva? Noi ne mancam intre noi, natie spurcata de romani, iar cand vin strainii ne ascundem care cum putem si cat mai repede…

      Daca artileria vecinilor ar ajunge si la noi ne-am merita soarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *