Vor să treacă pe locul 5

Sporting primeste maine, cu incepere de la orele 17.00, pe stadionul Areni, vizita formatiei Csm Ramnicu Sarat, intr-un meci contand pentru etapa a 7-a din cadrul Ligii a 3-a. Chiar daca infrunta una dintre cele mai puternice echipe din serie, “alb-verzii” si-au propus sa cucereasca toate cele trei puncte in partida contra buzoienilor, mai ales ca, in cazul unei victorii, trupa lui de Ovidiu Ciobanu ar urca pe locul 5 in clasament.

Ne asteapta un meci dificil, impotriva unei echipe omogene, care se bate acolo in partea de sus a clasamentului. Avem tot lotul valid si sper sa facem un joc bun, la finalul caruia sa trecem pe locul 5. Au trecut deja sase etape din actualul sezon si trebuie sa incepem sa aratam si noi ca o echipa care poate mai mult decat atat”, a declarat managerul Ciprian Anton, care a precizat ca Sporting l-a legitimat zilele trecute si pe fundasul Razvan Breniuc, sosit din curtea concitadinilor de la Rapid. “Deocamdata, noi l-am legitimat pe Breniuc pentru formatia a doua, dar, in cazul in care antrenorii nostrii vor considera ca au nevoie de el, poate juca oricand la prima echipa”, a mentionat Ciprian Anton.

Partida de maine dintre Sporting Suceava si Csm Ramnicu Sarat va fi condusa de o brigada de arbitri formata din centralul Adrian Harlab, ajutat la cele doua margini de Dragos Luca si Gabriel Boncs, toti trei din Brasov.

Echipa suceveana va aborda meciul din postura de ocupanta a locului 6 in clasament si cu un moral destul de sifonat, dupa ce, in runda precedenta, a fost invinsa pe final, pe terenul celor de la Acs Bacau. De partea cealalta, aflata cu o treapta mai sus in ierarhia seriei, gruparea buzoiana se afla in fata celui de-al doilea joc consecutiv pe Areni, dupa ce in etapa trecuta a pierdut, cu scorul de 1-3, in fata celor de la Rapid Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *