Vor să învingă „aviatorii”

Rapid Cfr Suceava evolueaza maine, cu incepere de la orele 17.00, pe terenul gruparii Aerostar Bacau, intr-un meci contand pentru etapa a 5-a din campionatul Ligii a 3-a. Aflata pe cai mari, dupa victoria cu Acs Bacau din runda trecuta, in urma careia a urcat pe primul loc in clasamentul seriei, trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu merge in fieful “aviatorilor” cu intentia declarata de a-si trece in cont a patra victorie stagionala.

Mergem sa castigam, desi vom avea un meci greu. Dupa ce am urcat pe primul loc, adversarii ne trateaza altfel si se mobilizeaza mai mult pentru a castiga contra noastra. Daca prindem insa o zi buna si ne facem jocul nostru obisnuit, nu are cum sa ne scape victoria”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice a “ceferistilor” se asteapta la o replica darza din partea Aerostarului, care, in cazul unui rezultat pozitiv in meciul de maine, ar oferi indirect o mana de ajutor concitadinilor de la Acs Bacau, principala contracandidata a rapidistilor in lupta pentru promovare. “Aerostarul este echipa Acs-ului. Dupa ce i-am batut in meciul direct, este clar ca vor incerca sa ne incurce la jocurile indirecte, pentru ca au bani, au influente si pot juca pe doua fronturi“, a precizat Bogdan Tudoreanu, care va ataca meciul cu Aerostar in efectiv complet, intreg lotul de jucatori urmand sa intre diseara in cantonament.

Jocul de maine dintre Aerostar Bacau si Rapid Suceava va fi condus de o brigada de arbitri alcatuita din Claudiu Stefanuti, ajutat la cele doua margini de Paul Tamas si Vasile Ungur, toti trei din Bistrita Nasaud.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să învingă „aviatorii”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*