Vor să încurce planurile Stelei

Pentru majoritatea voleibaliştilor suceveni, meciul de sâmbătă cu Steaua reprezintă primul joc în Divizia A. Acest lucru nu îi împiedică însă pe jucătorii lui Victor Pancu să spere la un rezultat pozitiv contra “militarilor”.

Andrei Sasu a fost împrumutat în urma cu un an la Ştiinţa Bacău, însa doar pentru turneul de promovare, după cele 3 meciuri ridicătorul sucevean revenind acasă. Întâlnirea cu Steaua nu îl sperie însă pe Sasu, care visează chiar la o victorie în jocul de sâmbătă.

“Pentru majoritatea dintre noi este meciul de debut pe prima scenă a voleiului românesc. Vom face tot posibilul să câştigăm. Nu mergem la Steaua să luam un set, mergem să îi învingem”, a anunţat Andrei Sasu.

Cel mai experimentat jucător al echipei CSMU LPS Suceava este Lucian Huţuleac, care bifat până acum 9 sezoane în Divizia A1. Acesta a evoluat în trecut şi la Steaua, astfel că meciul de sâmbătă are o însemnătate aparte pentru el.

“Pentru mine va fi un meci de orgoliu. Steaua îşi doreşte să înceapă cu o victorie noul campionat, mai ales că întâlneşte o echipă nou-promovată, dar sperăm să le încurcăm calculele”, a spus Lucian Huţuleac.

Voleibalistul sucevean în vârstă de 30 de ani are încredere în colegii săi mai tineri, chiar dacă aceştia nu au încă experienţa jocurilor din prima ligă.

“La antrenamente s-au descurcat bine, sper ca şi la meci să se prezinte la fel. Este posibil să fie şi greseli, sunt inerente având în vedere vârsta lor fragedă, dar sper ca experienţa mea împreună cu elanul lor tineresc să ducă la un joc bun cu Steaua”, a conchis Lucian Huţuleac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să încurce planurile Stelei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*