Vor să încurce liderul

Bucovina Radauti incheie prima jumatate a sezonului in fieful liderului. In ultima etapa a turului, echipa lui Lucian Burlacu, joaca maine, de la orele 14.00, pe terenul principalei candidate la promovare, SC Bacau, intr-un joc programat pe stadionul Municipal.

Chiar daca au castigat doar trei puncte pe teren strain in actuala editie de campionat, “galben-albastrii” merg in orasul lui Bacovia cu gandul de a schimba din nou liderul in seria intai a Ligii a III-a. “Intalnim o echipa foarte buna, dar nu avem nimic de pierdut. Noi i-am urcat pe primul loc in urma cu trei etape si tot noi vrem sa-i detronam din postura de lider. Avem sansa noastra si cred ca bacauanii isi vor lua toate masurile contra noastra, pentru ca nu vor sa mai faca pasi gresiti in lupta pentru promovare”, a spus antrenorul Lucian Burlacu, care a anuntat ca are tot lotul la dispozitie pentru jocul cu SC Bacau.

Bucovina Radauti abordeaza meciul de maine din postura de ocupanta a locului 6 in clasament, cu o singura victorie in cinci meciuri disputate in deplasare in actualul sezon, in vreme ce SC Bacau este liderul seriei, cu un sir de trei victorii consecutive la activ.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *