Vor să încheie turul pe 5

Chiar daca plecarile lui Dan Savenco, Marius Novanc şi Ionut Ciobanu de la Pandurii Targu Jiu le-au facut ochi dulci conducerii echipei locale Universitatea, managerul Petru Ghervan a recunoscut ca “studentii” nu isi permit sa faca vreo achizitie de marca in aceasta iarna, din pricina lipsei de flexibilitate a bugetului.

Nu putem cere bani în plus faţă de cei aprobaţi. Mai ales la vremurile astea, când şi aşa antrenorilor de la alte discipline din oraş li se pare că nouă ni s-a alocat o sumă mare”, declarat Petru Ghervan.

Oficialul sucevean a mentionat, pentru cotidianul Evenimentul, ca trupa lui Leonard Bibirig ar putea avea nesansa sa intalneasca o echipa a Stelei mult mai puternica decat in toamna, avand in vedere ca gruparea din bulevardul Ghencea tatoneaza in terenul pentru achizitionarea celor trei handbalisti plecati de la Targu Jiu. In aceste conditii, managerul “alb-albastrilor” spera la minim 3 puncte din ultimele doua meciuri din tur.

Ne aşteaptă două jocuri grele în finalul turului, cu Steaua, pe teren propriu, şi la Timişoara, chiar dacă adversarii se situează în partea inferioară a clasamentului. Aşa că pentru a ne conserva locul 5 trebuie să obţinem măcar o victorie şi un rezultat de egalitate”, a completat Petru Ghervan.

foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să încheie turul pe 5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*