Vor să ierneze pe locul 4

Directorul tehnic Petru Ghervan a identificat posturile care nu au dat randament maxim in primele etape ale sezonului, precum si aspectele care trebuiesc imbunatatite in jocul echipei locale de handbal Universitatea.

Aştept mai mult de la pivoţi şi de la interii dreapta, deoarece aici avem jucători cu un potenţial superior celui arătat, dar ei s-ar putea exprima mai bine doar pe fondul creşterii vitezei de joc. Au încă resurse, care sperăm şi le valorifice cât mai curând, mai ales că ne aşteaptă până la sfârşitul primei părţi a sezonului trei confruntări foarte importante cu contracandidate la calificarea într-o cupă europeană”, a declarat Petru Ghervan pentru cotidianul Evenimentul.

Referindu-se la jocurile cu HC Odorhei, Minaur si HCM Constanta, Petru Ghervan spera ca Universitatea sa obtina cel putin patru puncte de pe urma lor, astfel incat “studentii” sa incheie anul 2010 pe locul 4.
Cele trei meciuri grele din finalul turului sunt decisive pentru stabilirea clasamentului la jumătatea competiţiei, iar dacă vom scoate din ele patru puncte avem şanse mari să încheiem 2010 pe locul 4.

Managerul “studentilor” si-a manifestat totodata speranta ca echipa poate evolua la un nivel mult mai ridicat decat a facut-o in primele sapte runde. „Băieţii au un potenţial încă nedemonstrat, şi tare îmi mai doresc ca toţi să se exprime cât mai curând la adevărata lor valoare. Aştept o mobilizare mai serioasă din partea celor care s-au întors pe teren după perioade de indisponibilitate, pentru ca tot angrenajul să dea dovadă de constanţă în joc pe întreaga durată a partidelor”, a completat Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să ierneze pe locul 4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*