Vor să câştige turneul

Victoria cu campioana Republicii Moldova le dă mari speranţe handbaliştilor suceveni, care îşi propun să câştige turneul. Nu la fel de optimist este şi Leonard Bibirig, pentru care, mult mai important este să nu apară accidentări.

Extrema stângă a Universităţii, Florin Dospinescu, nu este impresionat de Steaua, Minaur sau Ştiinţa Bacău şi crede că formaţia suceveană poate să câştige Memorialul “Mihai Mironiuc”: “Cred ca pornim cu prima sansa. Suntem gazde si mi se pare corect sa terminam noi pe locul I”.

Antrenorul Leonard Bibirig nu îi împărtăşeşte optimismul elevului său. Tehnicianul Universităţii se gândeşte mai mult la utilitatea meciurilor în vederea noului sezon competiţional.

“Sincer, nu ne-am propus sa castigam acest turneu. Noi ne dorim sa jucam cat mai mult si sa ajungem pe viitor la o forma sportiva care sa ne permita sa abordam campionatul cu incredere. Important pentru noi este sa jucam si sa nu ne accidentam, iar relatiile de joc sa fie cat mai bune de la un meci la altul”, a declarat Leonard Bibirig.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close