Vor să continue forma bună

După ce săptămâna trecută a reuşit surpriza etapei, învingând liderul CSM Moineşti, Bucovina Rădăuţi speră la un nou rezultat favorabil. Echipa pregătită de Lucian Burlacu joacă vineri pe terenul formaţiei Petrotub Roman.

Cu trei etape înainte de finalul turului, rădăuţenii ocupă un nesperat loc 4 în clasamentul seriei întâi din Liga a 3-a. Jucătorii Bucovinei au moralul ridicat după ce, vinerea trecută, le-au administrat primul eşec celor de la CSM Moineşti. De cealaltă parte, formaţia antrenată de Ghiţă Poenaru vine după o înfrângere, scor 3-5, în faţa echipei FCM Dorohoi.

“Întâlnim o echipa bună, cu un antrenor experimentat, dar sperăm să îi dovedim. Ţinând cont că jucăm în deplasare, pe un teren mare, ar fi bun şi un egal. Am crescut de la un joc la altul şi sper să confirmăm şi la Roman forma bună pe care o traversăm”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu.

Meciul dintre Petrotub Roman şi Bucovina Rădăuţi este programat vineri, de la ora 14:00, pe Stadionul “Laminorul” şi conteaza pentru etapa a 11-a din Liga a 3-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să continue forma bună"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*