Vor să bată şi Dorohoiul

După confruntarea cu Sporting Suceava, mirobiştii din Rădăuţi se pregătesc pentru un nou meci atractiv. Gazdele primesc vineri vizita celor de FCM Dorohoi, o echipă cu pretenţii la promovare. Pentru acest joc, antrenorul Lucian Burlacu nu îl are la dispoziţie pe Marius Romaniuc, care este în continuare accidentat. În schimb, la echipa gazdă ar putea debuta Constantin Colban. Ultima achiziţie a rădăuţenilor este atacant, are 27 de ani, iar în trecut a jucat şi pentru Rapid Suceava.

“Sper să continuăm seria rezultatelor pozitive înregistrate în acest început de sezon. Echipa din Dorohoi este un adversar dificil, care trage la promovare, dar i-am urmărit şi nu sunt de speriat. Ne dorim ca suporterii noştri să vină în număr mare la meci şi să plece mulţumiţi de pe stadion”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu.

Bucovina Rădăuţi ocupă locul 4 în clasament, iar Sporting este pe poziţia a 6-a, ambele echipe sucevene având câte şase puncte obţinute după trei partide. Meciurile din cadrul etapei a 5-a din Liga a III-a sunt programate vineri, de la ora 17:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor să bată şi Dorohoiul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*