Vor primi diplome de excelenţă

Voleibaliştii de la CSM Suceava vor fi recompensaţi pentru promovarea în prima ligă cu diplome de excelenţă de către municipalitate. Jucătorii lui Victor Pancu vor primi distincţiile cu ocazia Zilelor Sucevei.

După ce anul trecut componenţii echipei locale de handbal au primit titlurile de cetăţeni de onoare, anul acesta voleibaliştii vor urca pe scenă la Zilele Sucevei. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu.

“Vom înmâna diplome de excelenţă echipei de volei masculin, CSM Suceava, care aşa cum se ştie, a revenit în primul eşalon.”, a precizat Ion Lungu.

Cât priveşte aspectul financiar, Ion Lungu a anunţat că echipa de volei va primi din partea muncipalităţii aceeaşi sumă ca şi anul trecut, respectiv 1 miliard de lei vechi.

“Îmi doresc să facem un parteneriat public-privat împreună cu Iulius Mall şi CSM Suceava, aşa cum este la handbal, astfel încât să putem asigura o finanţare corespunzătoare la volei. Deocamdată nu se pune problema să mărim suma care este destinată acestui sport, măcar să reuşim să le dăm banii care sunt stipulaţi pentru anul acesta.”, a conchis primarul Sucevei.

Suceava a revenit pe prima scenă a voleiului românesc după o pauză de 13 ani. Echipa pregătită de Victor Pancu a reuşit promovarea în Divizia A după ce a câştigat două dintre cele 3 meciuri din turneul de promovare care au avut loc la Botosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor primi diplome de excelenţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*