Vor prima victorie la Suceava

HC Odorhei nu a castigat niciodata la Suceava in istoria meciurilor din Liga Nationala. Harghitenii spera sa profite de schimbarile produse in vara la Universitatea si, de data aceasta, sa isi adjudece cele doua puncte.

In cele opt jocuri de campionat disputate pana acum intre Universitatea Suceava si HC Odorhei, sucevenii si-au trecut in cont 5 victorii, 4 pe teren propriu si una in deplasare. In sezonul 2009-2010 “studentii” s-au impus cu scorul de 29-27 in Harghita. Antrenorul oaspetilor de duminica, Vlad Caba, spera ca seria infrangerilor suferite la Suceava sa se incheie la sfarsitul acestei saptamani.

“Chiar daca adversarii nostri sunt mai slabi decat in sezonul trecut, nu trebuie sa ii subestimam. Atmosfera ne va fi ostila, ei au pastrat acelasi stil de joc si lupta pana la capat, astfel ca ne va fi greu. Totuşi, depinde doar de noi daca ii batem sau nu. In perioada de pregatire i-am batut, iar daca ne vom intoarce cu puncte de la Suceava, vom fi in grafic pentru indeplinirea obiectivului”, a anuntat Vlad Caba pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru jocul de la Suceava, harghitenii nu vor miza pe extrema stanga Florea, in vreme ce portarii Barza si Varo sunt incerti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor prima victorie la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*