Vor pe podium la final

Rapid Suceava este echipa momentului in fotbalului romanesc. Cu sase victorii si doua remize, trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu este in acest moment singura echipa din primele doua ligi din Romania neinvinsa in meciurile oficiale disputate in actualul sezon. In seria intai a Ligii a II-a, formatia suceveana ocupa locul secund dupa cinci etape, iar campania inspirata de achizitii din vara, linistea financiara si parcursul “ceferistilor” de pana acum il indeamna pe presedintele-executiv Dumitru Moldovan sa spere la mai mult decat o calificare in play-off.

Oficialul Rapidului vrea o clasare pe podium la finalul sezonului. “Noi la inceputul campionatului am adus 10 jucatori, incluzandu-l si pe Semeghin (n.r. care si-a prelungit contractul in vara), toti foarte buni. Nu am adus jucatori la intamplare si le-am explicat ca dorinta noastra este sa terminam in primele trei. Am adus jucatori tineri si le-am explicat ca la noi avem in jur 4-5 mii de spectatori. Ei au ramas incantati de atmosfera de la Suceava. Nu avem salarii mari, dar avem prime bune, cinci milioane de lei vechi punctul. Pana acum ne-am chinuit la retrogradare, dar acum primarul nostru plateste performanta. La noi, cel mai mare salariu este de 20 de milioane de lei vechi, dar banii nu intarzie, vin chiar si mai devreme”, a anuntat Dumitru Moldovan la Sport Total FM.

La randul sau, antrenorul Bogdan Tudoreanu spera ca prima infrangere a echipei sucevene sa vina cat mai tarziu. Urmatorul hop pe care il au “ceferistii” de trecut este Unirea Slobozia, formatie care vine sambata, pe stadionul Areni.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Vor pe podium la final"

  1. Salut Chido, echipa.
    Puteti sa-mi dati un reply cu toti ce 10 noi veniti?
    Eventual, o lista cu plecari/veniri?
    Multumesc anticipat.

  2. Singura mea frica e ca,daca mergem asa fain si in continuare,am putea sa-l pierdem pe „antrenorul”Tudoreanu.Uitati-va ca Isaila e pe foras…
    Demna de laudat initiativa Comisarului de a se mai baza si pe jucatori,nu numai pe…fluierasi.Desi,jmekerii astia de la Prosport indruga numai prostii despre meciul de la Balotesti…Eu ii atrag ,prieteneste,atentia,Comisarului sa-si mai schimbe telefoanele mobile.Nu de alta,dar se mai trezeste intr-o zi Kovesi cu fata la perete…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*