Vor juca în Cupa Challenge

Chiar dacă ar fi avut şansa să participe într-o competiţie superioară valoric, Universitatea Suceava va juca în noul sezon tot în Cupa Challenge. Decizia a fost luată în cadrul ultimei şedinţe a Consiului de Administraţie al clubului.

“Vreau să felicit echipa locală de handbal pentru că va juca şi anul viitor în cupele europene. În această dimineaţă am stabilit cu domnul rector şi cu ceilalţi membri ai Consiliului de Administraţie să ne înscriem în Cupa Challenge şi vom face tot posibilul pentru a oferi finanţarea corespunzătoare pentru performanţă”, a anunţat primarul municipiului Suceava”, Ion Lungu.

Şeful administraţiei locale a mai spus că încearcă să modifice forma de finanţare către Universitatea în aşa fel încât „alb-albaştrii” să nu mai acuze probleme financiare la început de an.

“Noi finanţăm această echipă în baza legii 350, pe fonduri nerambursabile, şi sunt mari probleme. La începutul anului, vreo patru luni de zile, nu putem să asigurăm finanţarea pentru că nu este aprobat bugetul şi pentru că nu sunt făcute licitaţiile pentru aceste fonduri nerambursabile. Ne gândim, în măsura în care voi mai fi primarul municipiului Suceava, ca în viitor să fim asociaţi cu Universitatea “Ştefan cel Mare” în acest club, în aşa fel încât să nu mai fie nevoie de licitaţie pentru aceste fonduri nerabursabile şi să asigurăm o finanţare permanentă şi în perioada de iarnă, una foarte importantă, când se fac transferuri şi strategii pentru cupele europene”, a conchis Ion Lungu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor juca în Cupa Challenge"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*