Vor încă trei puncte

CSU Suceava joacă sâmbătă, de la ora 17:00, pe teren propriu, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti. Întâlnirea contează pentru etapa a 6-a din Liga Naţională de handbal masculin.

Cu ocazia partidei de la sfârşitul acestei săptămâni, în sala Liceului cu Program Sportiv va reveni Adrian Chiruţ, jucator care a plecat în vară la Dinamo.

“Meciul cu Dinamo va fi greu, dar fiecare joc îl abordăm la victorie. Ne vom întâlni şi cu fostul nostru coleg, Adrian Chiruţ, dar sperăm să luam cele trei puncte”, a declarat pivotul Ioan Tcaciuc.

Alin Petrea a remarcat faptul că “alb-roşii” formează o echipă mult mai puternica faţă de sezoanele precedente: “Întâlnim o echipă întărită în acest sezon, experimentată, care a făcut multe achiziţii şi care are ca obiectiv clasarea între primele şase locuri. Cu siguranţă vor veni la Suceava să câştige puncte, dar noi vom face tot ce ne stă în putinţă să îi încurcăm. Ne vom dărui la fel ca în fiecare meci pe care l-am avut până acum şi sperăm să scoatem un rezultat bun.”

Antrenorul Răzvan Bernicu speră ca jucătorii săi să confirme forma bună din ultimele meciuri, chiar dacă adversarul de sâmbătă este puternic.

“Abordăm această partidă cu un moral bun, după un meci bun făcut la Reşiţa. Am spart gheaţa, am luat primele puncte, şi nu ne rămâne decât să confirmăm forma bună. Dinamo are însă un lot mai numeros şi mai valoros decât cel al Reşiţei, însă eu privesc cu optimism acest meci. Aşa cum am mai spus-o, mă bazez pe dăruirea băieţilor şi pe dorinţa lor de afirmare. Dinamo are în lot jucători cu experienţă şi prin achiziţiile din vară pleaca din postura de favoriţi. Noi suntem o echipă în formare, care creşte de la meci la meci şi abia din returul campionatului am putea să confirmăm. Nu avem probleme de efectiv. Sunt mici accidentări după meciul de la Reşiţa, dar cred că până sâmbătă băieţii îşi vor reveni. Aşteptăm sâmbătă un public cât mai numeros la sală pentru că băieţii au mare nevoie de susţinerea suporterilor”, a spus tehnicianul sucevean.

Meciul dintre CSU Suceava şi Dinamo Bucureşti va fi arbitrat de Octavian Fânaţă din Arad şi Ştefan Hendrea din Baia Mare.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Vor încă trei puncte"

 1. 3 puncte zici? Poate ai confundat sporturile…

 2. Sezonul asta s-a revenit la sistemul cu trei puncte la victorie, desteptule!

  • DAR GAZETASV STIE CA JUNIORII 1 DE LA LPS SUCEAVA AU BATUT BACAUL CU 24-19 CHIAR LA BACAU ??? IAR JUNIORII 2 AU TERMINAT PRIMUL TURNEU DE LA BOTOSANI FARA INFRANGERE ???
   NU STIE CA NU SUNT PROFESIONISTI ,SE VEDE !!!

 3. despre turneul de la Turda din Iunie nu ne zici nimic!?
  sau ai uitat meciurile cu Univ Cluj sau CSS 3 Steaua??

 4. CARE POATE SA-MI SPUNA SI MIE REZULTATUL DE LA HANDBAL

 5. a castigat dinamo cu 21-18

 6. A batut Dinamo cu 21-18

 7. Rusine gazeta ,n-ati dat nimic de la meci.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*