Vor doi jucători de la Oradea

Pe langa negocierile cu cei sase handbalistii aflati la final de contract cu Cs Universitatea, conducerea “studentilor” sondeaza si alte piste in vederea conturarii lotului pentru viitorul sezon. Oficialii clubului sucevean si-a indreptat atentia spre curtea ultimei clasate in recent incheiata editie de campionat, gruparea Csm Oradea, de unde intentioneaza sa achizitioneze doi jucatori: Georgica Cantec si Silvian Amihaesi, ambii fiind in acest moment componenti ai echipei nationale de tineret a Romaniei.

Avem în vedere completarea lotului cu unul sau doi jucatori. In privinta celor doi jucatori de la Oradea, lucrurile se afla inca in derulare. Jucatorii mai au inca un an de contract cu clubul de acolo, dar au convenit cu oficialii oradeni ca, in cazul in care echipa va retrograda, ceea ce s-a si intamplat, vor primi permisiunea sa plece in alta parte din aceasta vara. Aceste aspecte nu sunt insa specificate foarte clar in contractele lor. Noi am demarat discutiile, dar ramane sa vedem care sunt pretentiile partii oradene. Deocamdata, nu avem certitudini in acest sens” a declarat Petru Ghervan, care a mentionat ca, pana la sfrasitul saptamanii viitoare, Universitatea trebuie sa-si stabileasca lotul de jucatori cu care va incepere pregatirea de vara, pe data de 4 iulie.

In varsta de 21 de ani, Georgica Cantec (foto) este botosanean de origine, evolueaza pe postul de inter stanga si a fost golgheterul echipei Csm Oradea in ultima editie de campionat, cand a marcat nu mai putin de 139 de goluri, ocupand la final locul al optulea in clasamentul general al golgheterilor Ligii Nationale. Tot in varsta de 21 de ani, cea de-a doua tinta a “studentilor”, Silvian Amihaesi, evolueaza pe postul de coordonator de joc, iar in ultimul sezon a inscris 77 de goluri in tricoul gruparii bihorene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor doi jucători de la Oradea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*