Vor cel puţin un punct

Sporting Suceava va juca vineri, de la ora 15:00, pe terenul grupării Aerostar Bacău. Meciul contează pentru etapa a 17-a din Liga a 3-a. Înaintea confruntării de vineri, Sporting Suceava ocupă locul 5 în clasamentul seriei, iar băcăuanii, cu 7 puncte mai puţin, sunt pe poziţia a 9-a. Gazdele au pierdut ambele meciuri oficiale susţinute în acest an, 3-4 cu SC Bacău şi 1-2 cu Ceahlăul II Piatra Neamţ. De cealaltă parte, sucevenii au avut un început bun de retur, plecând neînvinşi de la Dorohoi şi câştigând săptămâna trecută, cu 1-0, în faţa Bucovinei Rădăuţi.

“Sperăm să continuăm drumul bun pe care l-am început în această primăvară. Ne putem baza din nou pe Ferariu şi nu avem jucători accidentaţi sau suspendaţi. Adversarii de vineri sunt în foame de puncte, noi nu avem nimic de pierdut şi vrem să ne întoarcem de la Bacău cu cel puţin un punct”, a declarat managerul clubului Sporting, Ciprian Anton.

În turul campionatului, sucevenii s-au impus pe stadionul “Areni” la limita, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 68, de Ferariu. Cealaltă reprezentantă a Sucevei în Liga a 3-a, Bucovina Rădăuţi, va urmări de pe margine etapa de la sfârşitul acestei săptămâni, ca urmare a retragerii din campionat a grupării FCM Huşi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close