Vor al doilea trofeu din istorie

Stadionul din Pojorata va gazdui in perioada 7-9 august meciurile celei de-a XIV-a editii a turneului international de fotbal pentru juniori “Patru regiuni pentru Europa”. Organizata de Consiliul Judetean, competitia va reuni la start cele patru participante traditionale: selectionatele regiunilor Schwaben (Germania), Mayenne (Franta), Cernauti (Ucraina) si Suceava (România).

Aflata in postura de gazda pentru a patra oara, selectionata suceveana, condusa de antrenorii Aurel Constantin, Viorel Stoica si Iulian Daraba, si-a propus sa castige trofeul pentru a doua oara in istoria de 14 ani a competitiei.

Sambata, selectionata suceveana se va deplasa la Radauti pentru un turneu amical la care vor mai lua parte Somuz Falticeni, gazdele de la Bucovina si o echipa din Ucraina. “Ar fi extraordinar sa repetam isprava din 2011, cand Suceava a castigat turneul pe Areni. Noi vom pregati editia din acest an atat prin turneul de la Radauti, cat si printr-un stagiu pe litoral ce va avea loc in perioada 20-28 iulie. Cu aceasta ocazie speram sa facem si cateva meciuri amicale cu juniorii de la Academia lui Hagi”, a declarat antrenorul Aurel Constantin, care a precizat ca selectionata suceveana va fi formata pe nucleul juniorilor under 16 de la LPS la care s-ar putea adauga Alex Longher (Dinamo) si Cosmin Tucaliuc (Academia “Gheorghe Hagi”).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *