Vor a 8-a victorie consecutivă

Liga Naţională de handbal masculin programează la sfârşitul acestei săptămâni ultima etapa din acest sezon. Universitatea Suceava întâlneşte vineri în deplasare vicecampioana UCM Reşiţa.

Pentru a pregăti cât mai bine meciul cu reşiţenii, handbaliştii pregătiţi de Leonard Bibirig au plecat spre Banat încă de miercuri dimineaţă. Din delegaţia Universitătii nu face parte interul Adrian Chiruţ, care acuză probleme medicale. Profitând şi de situaţia gazdelor, rămase fără antrenor principal după demiterea lui Aihan Omer, sucevenii speră să se întoarcă de la Reşiţa cu cele două puncte şi să bifeze astfel opt victorii consecutive în acest retur.

“Speram intr-un rezultat bun la Resita, sa incheiem campionatul cu o victorie si sa bifam astfel un retur de exceptie.”, a declarat Leonard Bibirig.

Reşiţenii vor primi la finalul partidei cu Universitatea, cupa de vicecampioană a României şi medaliile de vicecampioni. În meciul tur, bănăţenii au câştigat la Suceava cu scorul de 26-24. Partida dintre UCM Reşiţa şi Universitatea Suceava va avea loc vineri de la ora 18:00 şi va fi arbitrată de băimărenii Ionuţ Marta şi Ştefan Hendrea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vor a 8-a victorie consecutivă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*