„Vom intalni jucatori dornici de afirmare”

In perspectiva meciul de maine dintre Cetatea si Gloria II Bistrita, contand pentru Cupa Romaniei, antrenorul sucevenilor, Ioan Radu, este constient ca elevii sai vor da piept cu o echipa formata din jucatori tineri si dornici de afirmare.

“Vom intalni o echipa tanara, formata din fosti juniori de la ei, jucatori tineri adunati de prin imprejurimi care cu siguranta sunt dornici sa se afirme pentru a fi luati in vizor la echipa mare. Este posibil de asemenea sa avem de infruntat si jucatori de la prima echipa, avand in vedere ca au fost cateva zile de pauza competitionala datorita meciurilor Nationalei. In orice caz, noi ne dorim calificarea pentru a aduce pe Areni o echipa din Liga I” a declarat Ioan Radu.

Pentru acest meci, antrenorul sucevean nu se va putea baza pe serviciile jucatorilor Stanescu, Breniuc si Negru, cu totii accidentati.

“Stanescu trebuie sa inceapa alergarile usoare din aceasta dupa-amiaza, in timp ce Breniuc este in continuare accidentat. La Negru situatia este mai dificila, trebuie sa inteleaga ca trebuie sa traga mai mult de el” a conchis tehnicianul sucevean.

Exit mobile version