Voința, surpriza etapei

Vointa a primit vizita ocupantei locului 2 in campionat, nou-promovata Bradul Putna. Oaspetii incep mai bine meciul si au cateva ocazii mari la poarta lui Carcu, dar acesta intervine foarte bine la suturile lui Bostiog si Coroama. Vointa da replica la doua cornere, loviturile de cap ale lui Crainiciuc si Oniceanu fiind scoase inextremis de apararea oaspetilor. Golul a cazut in minutul 32, dupa o degajare a lui Zubas mingea a ajuns la Bostiog, aflat singur in careul advers, care l-a executat pe Carcu cu un sut fara preluare din 11 metri. Oaspetii trec pe langa majorarea scorului prin Coroama si Cardei, suturile acestora fiind aparate de portarul gazdelor. La ultima faza a primei reprize acelasi Bostiog marcheaza, dar golul este anulat pentru offside.

Dupa pauza, parca au intrat alte echipe: gazdele au inceput sa atace, au intrat mai motivate in teren si au reusit egalare in minutul 53, prin Oniceanu care amarca cu o lovitura de cap din apropierea portii aparate de Pascal in partea secunda, dupa o deviere a lui Crainiciuc. Stroiestiul pune presiune si forteaza golul 2, suturile lui Rusti si Velniceriu trec pe langa poarta oaspetilor. Totusi, golul a venit in minutul 69, autor Dragomir, care a profitat de o minge pierduta de apararea oaspetilor si a inscris cu largul concurs a lui Pascal, dupa un sut dintr-un unghi aproape imposibil. Dupa marcarea golului Vointa s-a retras in aparare, invitandu-i pe cei de la Putna la joc, pentru a-i surprinde pe contraatacuri rapide. Oaspetii preseaza, dar deocamdata tentativele lor de a ajunge la poarta sunt oprite de „autobaza” Stroiestiului, care rezista eroic si datorita portarului Carcu. Ultima faza a jocului aduce cea mai mare ocazie de gol din acest meci. Oaspetii beneficiaza de o lovitura libera de la circa 23 de metri, Dragos Duman executa foarte bine, dar Carcu are un reflex de zile mari respingand mingea care se indrepta spre vinclul portii sale, faza la care portarul gazdelor s-a lovit violent de stalpul portii, ramanand fara aer pentru cateva secunde. Meciul se termina in uralele spectatorilor prezenti la meci, aplaudandu-i indelung pe favoriti, dar si pe jucatori oaspeti.

Vointa castiga al 3-lea meci din acest sezon, toate 3 pe teren propiu si urca pe locul 12. De partea cealalta, Bradul Putna a pierdut locul secund in favoarea celor de la Malini, dar raman pe ultima treapta a podiumului.

Vointa Stroiesti: Carcu – I. Crainiciuc, Chirila, Turca, C. Crainiciuc, Tirnovan, Oniceanu, Lauric, Velniceriu, Rusti, Dragomir. Au mai jucat: Barbaros si Sulea.

Bradul Putna: Zubas- Teleaga, Bostiog, Coroama, Lelcu, D. Duman, Turliuc, Tugui, Ov. Bosancu, Buraciuc, Cardei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Voința, surpriza etapei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*