Vodă și Stoica au debutat cu brio la Juniori

Boxerii suceveni s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național pentru Juniori. Constantin Vodă, de la CSM Suceava, a câștigat argintul, iar Șerban Stoica, de la CSM Suceava, și Iulian Buletică, de la ACS Șomuz Fălticeni, au luat bronzul.

Campionatul Național de box pentru Juniori s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin. Pugiliștii de la CSM Suceava, pregătiți de Andu Vornicu, s-au întors cu două medalii de la această competiție. Constantin Vodă a câștigat argintul la categoria 46 de kilograme, iar Șerban Stoica a luat bronzul la categoria 48 de kilograme. Cei doi au fost campioni naționali de cadeți în 2023.

“Fiind în primul an de juniorat, rezultatele sunt pe măsură. Vă dedicăm vouă, celor care ne susțineți moral aceste medalii, cât și persoanelor care fac posibilă supraviețuirea secției de box în orașul nostru”, a transmis antrenorul Andu Vornicu pe pagina personală de Facebook.

La competiția din Oltenia, Iulian Buletică, sportiv antrenat de Vasile Nistor la ACS Șomuz Fălticeni, a câștigat medalia de bronz la categoria 57 de kilograme.

Vasile Nistor și Iulian Buletică
Vasile Nistor și Iulian Buletică
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *