Vizează o nouă victorie

Sporting Suceava revine maine in fata propriilor suporteri, “alb-verzii” urmand sa primeasca, de la orele 17.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la Csm Pascani, intr-un joc din cadrul etapei a 19-a a Ligii a 3-a.

Desi este neinvinsa de la startul returului, gruparea suceveana a anuntat prin vocea antrenorului Claudiu Sevaciuc ca nu isi face un titlul de glorie din rezultatele pozitive obtinute in cele trei runde ale sezonului de primavara, urmand sa abordeze jocul de maine cu aceiasi prudenta, in conditiile in care pascanenii au o defensiva foarte compacta. “Ne asteapta un meci dificil, pentru ca vor intalni o echipa care incaseaza destul de putine goluri si care a aratat ca are una dintre cele mai bune defensive din serie. Este insa o echipa statica, pe care speram sa o surprindem printr-un joc in viteza si prin vitalitatea jucatorilor nostri. Atmosfera la echipa este buna, dar nu vrem sa ne facem un titlu onorific din ultimele rezultate. Vor aborda cu aceiasi precautie fiecare meci, pentru ca nu a sosit inca momentul sa ne credem fotbalisti”, a declarat principalul celor de la Sporting, Claudiu Sevaciuc.

Sporting nu va putea miza in partida de maine pe serviciile veteranului Mihai Gurita, care isi ispaseste a doua etapa de suspendare din cele trei primite dupa rosul din partida cu Petrotub, precum si pe stoperul Razvan Breniuc, care a lipsit in ultimele zile de la antrenamente din cauza unor probleme personale.

In jocul direct din turul campionatului, Sporting si Csm Pascani au remizat alb in lunca Siretului, scor 0-0.

Clasament: 1. Rapid Suceava 39p, 2. Cs Bacau 38p, 3. Petrotub Roman 36p… 5. Sporting Suceava 28p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vizează o nouă victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*