Visul frumos s-a terminat

Speranţele oficialilor de pe Areni legate de desfiinţarea a încă unei echipe din seria I s-au spulberat. Negocierile pentru înfiinţarea unei singure echipe la Bacău au eşuat, astfel că Ştiinţa şi FCM vor continua separat în returul ediţiei de campionat.

După lungi negocieri între conducătorii celor două cluburi băcăuane, nu s-a ajuns la nici un accord. Prin urmare, Ştiinţa şi FCM Bacău au reluat pregătirile de iarnă separat. Această veste le dă bătaie mare de cap oficialilor din Areni, întrucât în retur vor exista în continuare două locuri care duc în Liga a III-a.

Deşi conform clasamentului, prima echipă care ar putea fi “îngropată” de Cetatea pare FCM Bacău, situaţia de la Ştiinţa este mult mai delicată. Formaţia condusă de Mircea Crainiciuc a rămas fără 7 jucători care îi aprţineau lui Iulian Capeti şi este foarte aproape de a se despărţi şi de atacantul Cristi Turcu. În lupta pentru evitarea retrogradarii în seria I a Ligii a doua se vor lupta Cetatea Suceava, FCM Bacău, Ştiinţa Bacău şi FC Botoşani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *