Visează la un Paşte fericit

Handbalistii suceveni mizeaza pe sprijinul suporterilor in derby-ul cu Universitatea Cluj. “Alb-albastrii” spera sa castige partida de joi si, astfel, sa le ofere sucevenilor un cadou cu ocazia Pastelui.

“Ne dorim mult sa castigam cele doua puncte pentru a putea spera la o clasare pe podium in acest sezon. Avem un moral bun dupa ultimele rezultate, mai ales dupa cel de la Resita. Vrem sa castigam si pentru suporterii nostri, care sper sa umple sala maine. Chiar daca meciul este televizat, eu zic ca este o ora buna pentru a veni la sala, mai ales ca lumea cam termina serviciul pana atunci. O victorie contra Clujului ar fi un cadou frumos pentru suporteri si pentru noi inaintea Pastelui. Sper sa avem sarbatori fericite”, a marturisit Iulian Andrei.

Autor al unor executii spectaculoase in ultimele partide, Cristian Adomnicai spera ca sucevenii fie multumiti dupa meciul de joi.

“Eu ma gandesc doar sa inscriu, indiferent de procedeul pe care il folosesc. Ma intereseaza golul si victoria. Daca este spectacol si se bucura lumea, cu atat mai bine. Sper sa facem spectacol si maine. Meciurile de acasa trebuie sa le castigam indiferent cu ce echipa jucam”, a anuntat Cristian Adomnicai.

In momentul de fata Universitatea Suceava ocupa locul IV in clasament, la doua puncte distanta de adversara de joi, care se afla pe pozitia a V-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Visează la un Paşte fericit"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*