Visează la Andronic

Dorian Andronic este unul dintre jucatori aflati in atentia conducerii celor de la Rapid Suceava pentru un eventual transfer pe Areni. In varsta de 22 de ani, Andronic a intrat in ultimul an de contract cu FC Vaslui, iar in turul actualului sezon a facut tusa, fiind dat disparut de catre clubul patronat de Adrian Porumboiu.

Principalul om interesat de conditiile readucerii fundasului la Suceava este antrenorul Ioan Radu, cel care l-a titularizat pe Andronic la echipa mare a Cetatii inca de la varsta de 17 ani. Fotbalistul a parasit Areniul la sfarsitul lui 2006, la pachet cu portarul Mihai Luca, in schimbul a 50.000 de euro oferiti de FC Vaslui.

In perioada petrecuta la gruparea vasluiana, Dorian Andronic a bifat 26 de goluri si 1 gol in tricoul “galben-verzilor”. Iesit din vederile tehnicienilor care s-au perindat in ultimele doua sezoane prin ograda lui Adrian Porumboiu, jucatorul a cochetat in ultima perioada cu formatii ca Gloria Bistrita, Farul sau CS Otopeni. In toamna trecuta, FC Vaslui a vrut sa-l imprumute pe Andronic la Poli Iasi, insa fotbalistul a fost de negasit.

Dorin Andronic a revenit, saptamana trecuta, la pregatirile formatiei FC Vaslui, avand 10 kilograme in plus.

Foto: Obiectiv de Vaslui

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Visează la Andronic"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*