Vineri vin primii bani

Handbaliştii suceveni îşi vor primi la sfârşitul acestei săptămâni salariile restante. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a precizat că municipalitatea va vira vineri primele 3 miliarde din acest an, în contul clubului universitar.

Marţi a avut loc a doua licitaţie de atribuire a fondurilor nerambursabile pentru sprijinirea activităţilor sportive. Întrucât la prima strigare nu a avut concurenţă, clubul Universitatea a trebuit să aştepte a doua licitaţie pentru a putea să îşi adjudece cele 10 miliarde destinate handbalului.

“Din motive procedurale nu s-au putut da mai repede banii la echipa de handbal. Prima plată pe care o vom face în acest an va fi în cursul zilei de vineri, când vom da suma de 3 miliarde, o sumă care acoperă salariile restante la echipa de handbal şi creeaza un confort pentru jucători şi antrenori”, a anunţat primarul Ion Lungu.

Şeful administraţiei locale a precizat că speră în continuare ca Universitatea să încheie sezonul pe locul 5.

“Situaţia nu este atât de dezastruasă pe cât a apărut în presă. Ne dorim în continuare ca să participăm şi anul viitor în cupele europene. Nu este simplu, însă nici imposibil. Sper ca in urma unei mobilizări exemplare, Universitatea să încheie actualul campionat pe locul 5 şi să participe astfel şi la anul în Cupa Challenge”, a încheiat Ion Lungu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vineri vin primii bani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*