Vineri debutează Campionatul Universitar

Municipiul Suceava gazduieste in acest weekend turneul final al Campionatului National Universitar la handbal masculin, competitie care reuneste la start opt echipe din sapte centre universitare, este vorba de Universitatea „Si-nį Brâncusi” din Târgu Jiu, Universitatea „Transilvania” din Brasov, Universitatea din Craiova, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj, UMF „Carol Davila” Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea din Pitesti si gazda Universitatea “Stefan cel Mare”.

CSU Suceava pleaca cu prima sansa la castigarea trofeului, in conditiile in care, cu exceptia lui Sebastian Polocoser, accidentat la genunchi, a portarului Andrei Draghici si a sarbilor Sasa Puljizovic si Dusan Sipka, va putea miza pe nucleul lotului de jucatori cu care participa si in Liga Nationala. Mai mult, pentru cel de-al doilea post de portar va fi reactivat antrenorul Iulian Andrei.

Ar fi normal sa castigam aceasta competitie pentru ca avem cel mai valoros lot inscris in competitie. Sper sa nu apara probleme medicale pentru ca prioritar pentru noi pe acest final de sezon este mentinerea in Liga Nationala”, a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chirut.

CSU Suceava va juca meciuri din grupe in sala Liceului Sportiv.

Programul echipei sucevene:

Vineri:

ora 11.15: CSU Suceava – „U” Pitesti

ora 16.30: CSU Suceava – ASE Bucuresti

Sambata:

ora 09.30: CSU Suceava – Tg. Jiu

Campionatului National Universitar este organizat de Ministerul Educatiei Nationale, prin Federatia Sportului Scolar si Universitar, în parteneriat cu Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava, Federatia Româna de Handbal, Inspectoratul Scolar Judetean Suceava, Clubul Sportiv Universitar din Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Asociatia Judeteana de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava si Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” din Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vineri debutează Campionatul Universitar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*