Vineri, de la ora 16:00

Meciul dintre Universitatea Suceava şi Dinamo Bucureşti contând pentru etapa a 8-a din Liga Naţionala va avea loc vineri de la ora 16:00. Partida a fost reprogramată la solicitarea Digi Sport, televiziune care va transmite meciul în direct.

Data şi ora desfăşurării jocului s-au modificat în mai multe rânduri la un interval de doar câteva ore. Dinamoviştii au solicitat iniţial ca jocul să înceapă sâmbăta la ora 11:00 şi nu la 17:00, aşa cum era stabilit iniţial. Între timp, reprezentanţii Digi Sport, canalul TV care are drepturile de televizare pentru Liga Naţională au solicitat programarea meciului duminică. Între timp, aceştia au revenit asupra deciziei, hotărând ca meciul să aiba loc vineri de la ora 16:00. Chiar dacă jocul este televizat, iar Dinamo nu mai formează echipa din anii trecuţi, pivotal Ioan Tcaciuc este de părere că sucevenii vor veni în număr mare la partida de vineri.

“Este totusi Dinamo. Chiar daca trec printr-un moment mai greu, au in spate un nume important in sportul romanesc. Cred ca lumea va veni la sala si va urmari un joc spectaculos. Noi trebuie sa fim atenti pentru ca am vazut ce a facut Dinamo in ultima etapa”, a declarat Ioan Tcaciuc.

În momentul de faţă, Dinamo Bucureşti ocupa locul 12 în clasament, la 5 puncte distanţă de Universitatea Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vineri, de la ora 16:00"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*