Vine, vine meciul primăverii!

CS Universitatea Suceava se pregateste de cel mai important examen din sesiunea de primavara, un examen al maturitatii pe care daca-l depaseste cu brio se va califica in finala Cupei Challenge la handbal masculin si va egala astfel o performanta europeana veche de patru ani. Primul test al “studentilor” este programat maine, cu incepere de la orele 17.00, in sala Liceului cu Program Sportiv, acolo unde trupa antrenata de Razvan Bernicu va primi replica luxemburghezilor de la Handbal Esch, in mansa intai din semifinalele competitiei.

Managerul gruparii sucevene, Petru Ghervan, a subliniat ca Handbal Esch are putini jucatori sclipitori, dar este o echipa extrem de disciplinata, iar in aceste conditii numarul de greseli pe care le va comite fiecare tabara va cantari enorm in balanta celor doua manse. “Ne asteapta o dubla dificila. Handbal Esch este o echipa tare, cu jucatori foarte disciplinati, care au fost crescuti asa intr-un anumit mediu. Luxemburghezii au doi-trei jucatori care pot sclipi in joc si astfel devin periculosi. Trebuie sa fim foarte atenti. Cine greseste mai putin, acela va avea castig de cauza”, a declarat Petru Ghervan.

Oficialul “studentilor” spune ca nu exista vreo diferenta de scor care sa ne asigure liniste dupa meciul de maine si considera ca echipa calificata in ultimul act va fi decisa in returul din Luxemburg. “Calificare se va decide la ei. O victorie la doua-trei goluri in meciul de la Suceava nu ofera nimanui garantia ca va ajunge in finala. De altfel, la acest nivel al semifinalelor, nu exista favoriti, mai ales ca nicio echipa nu a defilat pana in aceasta faza a competitiei. Favoriti pot fi considerati doar bielorusii de la SKA Minsk, care chiar au o echipa cu mult peste nivelul Cupei Challenge”, a mai spus Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vine, vine meciul primăverii!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*