Vine liderul la Rădăuţi

Bucovina Radauti primeste astazi, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal, vizita liderului clasamentului play-out, CSM Moinesti, intr-o partida din etapa a V-a a turneului pentru mentinerea in Liga a III-a. “Galben-albastrii” vin dupa o serie de patru meciuri fara infrangeri pe teren propriu, serie pe care spera sa o prelungeasca la finalul intalnirii de astazi. “Este un meci foarte important pentru noi, meci pe care suntem obligati sa-l castigam. N-am mai pierdut de mult timp pe teren propriu, iar contra Moinestiului am facut mai mereu meciuri bune. Sper sa reeditam evolutia din sezonul regulat, cand i-am batut aici, la Radauti, cu 3-0”, a declarat managerul Bucovinei Radauti, Manuel Costache.

Radautenii nu vor putea conta la meciul de astazi pe serviciile lui Agbleta (foto), suspendat, Ilisoi si Mihailovici, ultimii doi urmand sa lipseasca pana la finalul campionatului din cauza unor accidentari.In sezonul regulat, cele doua formatii si-au impartit victoriile. CSM Moinesti s-a impus acasa, cu scorul de 5-1, in vreme ce Bucovina si-a luat revansa la Radauti, castigand in meciul retur cu scorul de 3-0.

FC Bucovina Pojorata va trage cortina peste etapa a V-a din play-off, echipa antrenata de Danut Mandrila urmand sa evolueze maine, cu incepere de la ora 18.00, pe terenul iesenilor de la Stiinta Miroslava. In sezonul regulat al Ligii a III-a, bucovinenii au pierdut ambele intalniri disputate in fata Stiintei Miroslava cu scorul de 0-2. Sporting Suceava va sta in etapa de la finalul acestei saptamani.

Programul etapei a V-a din play-off:
Kosarom Pascani – FCM Dorohoi
Cetatea Targu Neamt – Petrotub Roman
Stiinta Miroslava – FC Bucovina Pojorata

Programul etapei a V-a din play-out:
Aerostar Bacau – Ceahlaul II
Bucovina Radauti – CSM Moinesti
Sporting Suceava va sta in aceasta runda.

Exit mobile version