Vine căpitanul Sloboziei!

Ramasa cu doar trei fundasi centrali in lot, conducerea divizionarei secunde Rapid Suceava a fost nevoita sa achizitioneze de urgenta un stoper care sa acopere golul lasat in defensiva de Claudiu Velescu, scos din circuit pana in luna aprilie din cauza unei accidentari la umar.

Dupa ce au ratat transferul Marian Marin (Fortuna Campina), care a preferat sa-si incerce norocol la prim-divizioanara Petrolul Ploiesti, conducerea de pe Areni s-a reorientat spre fostul capitan al Unirii Slobozia, Romeo Soare, ramas liber de contract dupa ce gruparea ialomiteana s-a retras din campionat. In varsta de 30 de ani, Soare s-a inteles deja cu oficialii Rapidului, iar de luni este asteptat la antrenamente sub comanda lui Bogdan Tudoreanu.

Cred ca am facut un transfer bun. Am transferat probabil cel mai bun jucator din lotul Sloboziei. Soare o sa ne ajute in partea a doua a campionatului. L-am adus pentru postul de fundas central. Este un baiat serios, cu mare experienta si personalitate, are un plasament si un joc aerian bun, iar la fazele fixe apare si la finalizare. Odata cu acest transfer, cred ca ne-am definitivat in mare parte si lotul de jucatori”, a precizat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

2 goluri in 15 meciuri sunt cifrele lui Romeo Soare in actualul sezon al Ligii a II-a.

COMENTARII:

17 Comentarii la "Vine căpitanul Sloboziei!"

 1. Eu am scris un comentariu in care i-am propus pe Forika si R.Soare conducerii Rapidului si ma bucur ca macar unul a ajuns la Rapid ! Bafta Rapid !

 2. Daca intradevar va ajunge la Rapid nu cred pana nu il vad in tricoul Rapidului este o achizitie foarte importanta si e cu 2 clase peste Forika si peste Sava si Ferariu

 3. Eu consider ca ar fi nevoie si de un mijlocas bun si am si cateva exemple . Alin Postolache, Sorin Marin , Marcas de la Tarlungeni si Marius Jianu de la Slobozia care joaca si atacant decat Ghiorghiciuc s’ar putea face un sacrificiu daca intradevar vrem sa terminam in primele 3

 4. Si la anul sa atacam promovarea

 5. Daca intradevar se va concretiza transferul estu cu siguranta un transfer foarte important dar nu cred pana nu il vad in tricoul rapidului!

 6. E cu 2 clase peste Forika , Ferariu, Sava

 7. Eu consider ca la mijloc avem ceva probleme de exemplu in locul lui ghiorgiciuc am cateva exemple si anume Alin Postolache, sorin marin, si marcas de la slobozia si Marius Jianu care este atacant de la Tarlungeni asta in cazul in care se doreste sa terminam in primele 3 anul asta si la vara cu o pregatire buna si eventual ceva noutati in staff si in lot putem ataca promovarea asta in cazul in care se doreste

 8. Spalate pe fata kova….vezi ca ghiorghiciuc e cel mai bun junior de la noi…nu va mai da ti cu parerea daca nu stiti..

 9. Era bine daca conducerea Rapidului il lua si pe mijlocasul Macare de la Slobozia ! Soare si Macare sunt cei mai buni jucatori de la Slobozia !

 10. Ce bine era dacă îl aduceau pe C. Ronaldo :)))

 11. Ghiorghiciuc nu da replici singur :)))) ai dat un gol norocos intr’un secol de cand esti la rapid si ala in amical si norocos

 12. baieti nici anul promoveaza Suceava, cand e lungu e primar, sincer promit unde stadion nou dar unde-i desenat in photoshop sau cand in 3000 si un pic promoveaza sau stadion nou. Spune nopturna pe Areni unde-i? cei de la stefanesti tablela electronica nu av noi si eu sunt liga 4 atunci?

 13. :)) a explicat Nea’ Alecu :)))

 14. Esti dilimake ?

 15. Sa vina oricine vrea sa joace la Suceava !!!!!! FORZA CSM !!!!
  AM O DILEMA. Cum este posibil, ca un club din Liga1 (stiaua FC noName Gazde Spurky) sa evolueze inca in returul Ligii 1 cu EMBLEMA SCHIMBATA, NUME SCHIMBAT si Rapid SUCEAVA sa nu fie lasata sa isi schimbe emblema si numele + culori ?! NU VEDE NIMENI ?! CE CAUTA spurcatii in Liga 1? POLI Timisoara au ars-o, a luat-o din liga a4-a, Fc Arges la fel, NOI (Suceava) nu avem voie sa schimbam emblema+nume, de ce?! DOAR spurkatyy pot? Unele echipe fac ce vor ele prin campionatul asta si noi admitem aceste lucruri! LIGA a4-a pentru ei sau sa joace cu numele din tur! ORI E PENTRU TOTI, ORI PENTRU NICIUNUL !!! RUSINE !! FORZA SUCEAVA !!!!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*