Viitorul Reghin – Armonia: 2-1

Armonia Falticeni a suferit a doua infrangere in play-off-ul Ligii I de fotbal feminin, dupa ce a pierdut duminica, cu scorul de 1-2, pe terenul formatiei Viitorul Reghin, intr-un meci din etapa a II-a. Golul echipei antrenate de Marcel Irimie a fost marcat pe final de catre Teodora Placinta, prea tarziu pentru a mai schimba soarta partidei. “N-am mai trait de mult un asemenea meci. Am ratat din toate pozitiile. Gazdele au avut doua ocazii si ne-au marcat doua goluri, primul dintr-un off-side evident, iar cel de-al doilea dintr-o lovitura libera de pe 16 metri”, a precizat antrenorul Armoniei, Marcel Irimie.

Tehnicianul a mizat la Reghin pe un lot de doar 13 jucatore, Boiciuc, Cosuleanu, D. Ungureanu si I. Ungurean fiind accidentate. Armonia: Rosca – Loghin, Mitrut, Buturas, Vasiliu, Neda, Vieru, Artenie, Nistor, Placinta, Padurean. A intrat Craciun.

Clasament: 1. Heniu 9p, 2. Vasas Odorhei 5p, 3. Viitorul Reghin 3p, 4. Armonia 1p

In urmatoarea runda din play-off, Armonia Falticeni va primi duminica, cu de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, vizita liderului Heniu Prundu Bargaului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Reghin – Armonia: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*